Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кисельов: «Помилка із в'їздом могла бути сигналом мені з Росії»

Помилка у системі, через яку вчора журналістові Євгенію Кисельову повідомили про заборону в’їзду на територію України, могла бути певним сигналом.

Про це в ефірі Громадського сказав сам телеведучий.

Однак Кисельов припускає, що цей сигнал необов’язково був пов’язаний особисто з ним чи з його роботою у програмі «Чорне дзеркало».

«На каналі Інтер я виступаю модератором в програмі «Чорне дзеркало», де переважно за мене говорять інші», – сказав Кисельов на Громадському.

Окрім того, на думку ведучого, помилку могли влаштували його вороги в Росії спеціально. 

«Я зовсім не здивуюсь, якщо помилку могли влаштувати мої «друзі» в Російській Федерації», – прокоментував він, відзначивши, що є багато способів влаштувати це із сусідньої держави.

При цьому, журналіст наголосив, що хотів би виходити із поняття презумпції невинуватості і вірити, що його затримка була лише помилкою.

«Подзвонив мені сам Наливайченко, котрий абсолютно щиро приніс мені вибачення, пропонував зустрітися за чашкою кави», – розповів Кисельов.

Як розповів Кисельов, вчора його затримали у Борисполі, після перевірки паспорта за системою запросили до окремого приміщення зі словами, що «треба розібратися», а за півгодини сказали, що є розпорядження вищого органу про заборону Євгенію Кисельову в’їзду на територію України.

«Здається, самі були здивовані тим, що їм доводилося робити», – відзначив ведучий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ