Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Глава держави виступає за прозору систему тарифів на електроенергію

Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості побудови прозорої системи формування тарифів на електроенергію, що дозволить знизити її вартість для споживачів. Прес-служба Президента України.

"Нам треба встановити прозору систему формування тарифів та здешевити собівартість вироблення електроенергії. Роблю все, щоб знизити тарифи на електроенергію як для суб'єктів господарювання, так і для населення. В першу чергу для тих, кому важко за це платити", - сказав він під час відвідування Дністровської ГАЕС.

Зниженню тарифів також сприятиме забезпечення прозорості енергетичного ринку, позбавлення його від корупційних схем, нечесних фінансових потоків та створення реального ринку, переконаний Глава держави.

Президент зазначив, що гідро- та атомна енергія - найдешевші у світі, а запуск в дію гідроагрегатів Дністровської ГАЕС дозволить економити до 1 мільярда кубометрів газу на рік.

"Нас лякали відключеннями електроенергії, що ми повернемось в XX століття, коли Україні не вистачало електроенергії. Ви захистили країну від цих ризиків", - сказав Петро Порошенко, звертаючись до робітників.

"Ви зробили Україну більш незалежною, безпечною. Це також ваш вклад у підтримку воїнів у зоні АТО", - підкреслив Президент.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ