Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Нідерландах ідентифікували 284 жертви катастрофи Боїнга

В Нідерландах ідентифіковані 284 тіла пасажирів лайнера Малайзійських авіаліній, що розбився у Донецькій області у липні 2014 року. Про це повідомили у Міністерстві безпеки і юстиції країни.

"За останній тиждень були ідентифіковані останки ще шести осіб, п'ятеро з них - громадяни Нідерландів, один - іноземець", - уточнили у відомстві. 

Родичі загиблих були проінформовані у першу чергу. За бажанням рідних і близьких, інформація доведена до відома глав муніципалітетів, де проживали жертви аварії Boeing 777. На прохання посольств відповідних країн національність іноземних громадян не розкривається. 

В міністерстві безпеки та юстиції Нідерландів підкреслили, що на те, щоб встановити особи всіх загиблих, "може ще знадобитися деякий час".

"Фахівці роблять усе можливе, щоб завершити процес якомога швидше", - зазначили у відомстві.

Як відомо,  "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що слідував рейсом МН17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий на сході України 17 липня.

На його борту перебували 298 людей, всі вони загинули. З них - 196 підданих Нідерландів, а також 44 громадянина Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії.

Серед жертв також громадяни Індонезії, Німеччини, Бельгії, Філіппін, піддані Великобританії, Канади та Нової Зеландії.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ