Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Перинатальний центр у Львові не працює, через зрив термінів будівництва. Фото

Будівельні роботи стратегічного для Львівщини перинатального центру проводяться вкрай повільно. Протягом поточного року будівельники лише відремонтували дах, однак в третьому корпусі досі не завершено ремонтні роботи, на території гори будівельного сміття, досі нема вікон.

У квітні 2014 року Гал-інфо писало про вкрай повільний темп будівельних робіт. Тоді головний лікар перинатального центру Лариса Янів запевнила, що будівельні роботи будуть завершені впродовж року. "Будівельні роботи мали б закінчити у серпні, щоб у серпні-вересні ми могли розпочати налагоджувати обладнання, провести випробовування та у грудні розпочати повноцінну роботу", - зазначала Лариса Янів.

Однак станом на кінець жовтня будівельні роботи практично не зрушили з місця. Приміщення перинатального центру залишаються недобудованими. Частина корпусів досі без покрівлі. На території багато будівельного сміття. При цьому будівельників на території не видно.

Зазначимо, що робота перинатального центру була зупинена у вересні 2013 року. Увесь персонал лікарні перебуває у режимі вимушеного простою, зі збереженням робочих місць. Частині працівників вдалось влаштуватись на роботу у інші медичні заклади, зокрема, в Львівську клінічну лікарню.

Львівський державний обласний перинатальний центр був одним з основних медичних закладів охорони здоров’я матері та дитини у Львівський області. В рамках реалізації національної програми «Нове життя» перинатальний центр у вересні минулого року закрили на реконструкцію. Завершення реконструкції запланували на 1 грудня 2014 року. Вартість реконструкції оцінили у близько 100 млн грн.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Квітень 2014 року.

Жовтень 2014 року.

Квітень 2014 року.

Жовтень 2014 року.

Квітень 2014 року.

Жовтень 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ