Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дмитро Добродомов бачить себе головою антикорупційного комітету Верховної Ради

Про це Дмитро Добродомов заявив на загальних зборах колективу, де також повідомив, що написав заяву на звільнення з посади у зв’язку з обранням його народним депутатом України. Повідомили в телеканалі ZIK.

Він подякував колективу за добру роботу. За словами Дмитра Добродомова, за останні чотири роки колективу медіа-холдингу вдалося досягти серйозних результатів. «Нам ніколи не було легко. При владі Януковича нам не давали працювати і намагалися закрити рота, коли ми викривали їхні корупційні схеми. Не буде легко і зараз, коли при владі нібито свої», – сказав він.

«Буду вважати своїм особистим завданням довести до логічного кінця всі ті антикорупційні розслідування, які я проводив у своїх програмах», – наголосив Дмитро Добродомов.

Генеральний директор медіа-холдингу ZIK закликав журналістів ZIKу неупереджено і критично ставитися до його роботи як народного депутата і запевнив членів колективу, що їм «не буде соромно за депутата Добродомова».

Дмитро Добродомов бачить себе у демократичній, проукраїнській більшості. Також він повідомив, що хотів би працювати, а ще краще – очолити антикорупційний комітет Верховної Ради (тепер Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю).

Нового генерального директора медіа-холдингу ZIK буде представлено у п’ятницю, 31 жовтня. Ім’я нового керівника холдингу назве безпосередньо інвестор підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ