Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Парк культури запрошує на осінній пікнік

Парк культури запрошує на осінній пікнік, - Прес-служба Парку культури та відпочинку.

У неділю, 2 листопада, з 13 години відвідувачі парку матимуть змогу поласувати смаколиками, побігати у лабіринті з сіна, пограти у боулінг гарбузами та створити власноруч героя із гарбуза. Свято розгорнеться на площі перед сценою. Таким чином адміністрація парку вирішила закрити цьогорічний теплий сезон.

Класичні барви осені та спеціальні предмети декору, серед яких гарбузи, сіно та інші, створять затишну та теплу атмосферу у парку. Відвідувачі пікніку окрім частування смачненьким зможуть взяти участь у майстер-класах з карвінгу на гарбузах та виготовленню осінніх декорів, знайти щось цікавеньке на модній барахолці, поспостерігати за стрільбою з лука по гарбузах та обмінятися книгами на дереві. Під час події будуть збиратися кошти для сім’ї загиблого бійця, Віктора Гурняка, та на потреби армії.

«Перевіряємо щодня прогноз погоди і тішимося, що буде досить тепло та без опадів. Тож погода не стане на заваді у проведенні нашого свята, зокрема акції “Підвішена книга”, адже одне з дерев у Парку культури поблизу літньої сцени прикрасять книги. Наші відвідувачі зможуть брати та читати їх у вільному доступі — головне дістати», - розповідає менеджер проектів Парку культури, Оксана Наконечна.

Для дітей буде окрема активна зона з лабіринтом та різноманітними іграми. У гарбузових конкурсах буде змога виграти смачні та цікаві призи. Завершить осінній вечір романтична акція — Вечір швидких побачень, зареєструватись можна тут. Тож Парк культури запрошує вас провести незабутньо останні теплі дні осені у затишній атмосфері у колі цікавих людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ