Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Шахта "Лісова" на Львівщині достроково виконала річний план з проходження гірничих виробок

29 жовтня у першу зміну прохідники шахти «Лісова» (директор Ігор Дзік) відзвітували про дострокове виконання річного плану з проходження гірничих виробок. Повідомив golossokal.com.ua

Прохідники «Лісової» працюють у найкращих традиціях швидкісної проходки – понад 200 п.м. проведення розкривних та підготовчих виробок на місяць.Річний план «Лісової»- 1960 прокладених погонних метрів - це тисячі годин звитяжної праці колективу під керівництвом молодого компетентного начальника Олександра Титюка, дебригадирами Василь Самсін, Юрій Роговський, Василь Білань.

За словами головного інженера шахти Павла Прокопика, планове завдання у порівнянні з минулим роком зросло – з 1475 п.м до 1960, але колектив впевнено впорався і з цим збільшеним планом, а до кінця року прохідники не збавлятимуть темпі прокладатимуть понад 200 п.мгірничих виробок на місяць.

Нагадаємо, що це вже другий прохідницький колектив, що достроково виконав планове завдання. Прохідницька дільниця з шахти «Червоноградська» під керівництвом Василя Майдюка перейшла плановий рубіж 2014-го ще 10 жовтня.

golossokal.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ