Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівську податкову перетворили на Державну фіскальну службу

Учора, 29 жовтня, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців зареєстровано Головне управління ДФС у Львівській області. Про це повідомила прес-служба новоствореної структури.

Управління ДФС створено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року №311 «Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України».

 Адреса Головного управління ДФС у Львівській області: 79003, м.Львів, вул.Стрийська, 35.

Наказом Державної фіскальної служби України від 27 жовтня 2014 року Андрія Миколайовича Дідика призначено першим заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області. Також цим наказом на А.М. Дідика покладено виконання обов’язків начальника Головного управління ДФС у Львівській області.

Наказом Державної фіскальної України від 28 жовтня 2014 року Віктора Анатолійовича Лилика призначено першим заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ