Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

Росіяни задумали презентувати емблему чемпіонату світу з футболу 2018 року на фоні Криму

В ролику з презентації офіційної емблеми чемпіонату світу з футболу 2018 року карта Російської Федерації подається з територією АР Крим (Україна). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Маркіян Лубківський.

«Звертаюся публічно до Федерації футболу України та Міністерства молоді та спорту України негайно подати протест і позов з приводу появи відеоматеріалуз презентації офіційної емблеми ЧС з футболу 2018 року, в якому карта Російської Федерації подається з територією АР Крим (Україна)… Вважаю за необхідне застерегти всі зарубіжні ЗМІ, картографічні та геодезичні організації, зокрема ті, що займаються друком карт, щодо відповідальності за зображення карти Російської Федерації з частиною української території. Юристи, підключайтеся!!! Прошу максимально поширити це моє звернення до згаданих українських інституцій. Якщо не будемо жорстко реагувати на такі речі - від нас скоро нічого не залишиться!!!», – написав Маркіян Лубківський.

Нагадаємо, що 23 жовтня 2014 року Організація Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури сьогодні підтвердила приналежність Криму Україні. Про це у своєму Твіттері повідомив заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ