Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Міжнародний Економічний Форум відбудеться у Львові 27 листопада

XIV Міжнародний Економічний Форум стартує у Львові 27 листопада і триватиме 2 дні. Серед тем для обговорень – надзвичайно важливе для України питання, а саме реформа державної регіональної політики. З нагоди Форуму до міста завітають закордонні та українські фахівці, представники державної влади та інституцій ЄС, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відомі експерти й державні діячі, зокрема заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Мирослав Кошелюк, генеральний директор Директорату з регіонального та міського розвитку Європейської Комісії у 2003-2006 рр. Грецем Медоус, радник Віце-прем’єр-міністра України Анатолій Ткачук, фахівці проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» Колм Макклементс та  Хосе Цервера поспілкуються на такі наріжні та актуальні теми, як:

·роль держави та різних рівнів врядування у збалансованому розвитку держави та її регіонів;

·європейський досвід регіонального розвитку та можливості його адаптації для українських реалій;

·як досягти єдності українського простору в умовах децентралізації влади та зовнішніх викликів?

На Форумі також детально обговорять питання децентралізації й адміністративної реформи, наслідки Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, стратегії модернізації України до 2020 року для бізнесу, а також низку інших важливих питань.

Детальна інформація та реєстрація учасників – на веб-сторінці Форуму www.lvivforum.com.ua

ХІV Міжнародний Економічний Форум проходитиме за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної ради, а також Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», що фінансується Європейським Союзом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ