Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В міліції Львівщини розпочали службове розслідування за фактом тиску керівництва колишнього "Беркуту" та бійців

В ГУ МВС України у Львівській області розпочато службове розслідування за фактом адміністративного тиску керівництва СБМ ГУ МВС на підпорядкований особовий склад. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВСУ у Львівській області Роман Баховський.

«БЕРКУТ. В двох словах, що відбувається. Згідно наказу начальника ГУМВС Дмитро Загарія, розпочато службове розслідування за фактом адміністративного тиску керівництва СБМ ГУМВС на підпорядкований особовий склад, з метою уникнення дисциплінарної і кримінальної відповідальності по двом кримінальним впровадженням (підрив бази і Майдан). Головою комісії визначено Баховського, членами комісії є старші офіцери УГБ, Штабу, ІОС, ВВБ, Поліграфолог, головний психолог та члени громадської ради при ГУМВС.

Минулого тижня я щоденно з 17 до 22-23 години проводив роз’яснювальну роботу з особовим складом.

ВИСНОВОК: Хлопці прості роботяги, спеціалісти по затриманню озброєних злочинців, готові захищати державу і місто, засуджують керівництво і сподіваються на справедливість у кримінальному провадженні.

Я ЗАПЕВНЮЮ ВСІХ, що вичистивши з підрозділу злодіїв, а ми вже на фінішній прямій у цьому питанні, боєздатність спецбатальйону реально відновити, провести якісний патріотичний вишкіл і співпрацювати з громадськістю на одну мету - територіальну оборону», - написав Роман Баховський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ