Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новим центром новорічних святкувань у Львові стане «Площа 12 ялинок»

Цього року новорічні та різдвяні святкування пройдуть у Львові під назвою «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Окрім центральної частини міста, новим центром святкувань стане «Площа 12 ялинок», яку облаштують у Франківському районі міста. Це місце буде особливо цікавим для підприємців, котрі отримають можливість створити авторські дерева і прикрасити їх іграшками та кольорами власного бренду, тим самим утворити унікальну алею та отримати додаткову промоцію для своєї справи.

«Зимові свята у Львові – це час особливого затишку та відчуття родинного свята, що є одним із брендів нашого міста. Проект цьогорічного різдвяно-новорічного святкування має назву «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

Цього року, окрім центральної частини міста, новим центром святкувань стане площа у Франківському районі Львова - поблизу Бібліотеки для дітей №19, де дієДитячий центр розвитку й дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка». Ці заклади - одні із найактивніших культурних центрівміста і самепоблизу них розташовані озеро та площа, на якій росте 12 ялинок.

Управління культури Львівської міської ради обрало це місце для проведення святковихзаходів в межах проекту «Зима Під спільним дахом».

Ідея святкування на «Площі 12 ялинок» полягає в тому, що кожен партнер свята матимете своє дерево, яке ми пропонуємо зробити авторським і прикрасити іграшками та кольорами власного бренду.

Програма святкувань передбачає урочисте відкриття «Площі 12 ялинок», зимові спортивні забави для дітей, фестиваль вертепів та концерт.

Запрошуємо бізнес-структури стати партнерами Різдва у Львові», - зазначили в управлінні культури ЛМР.

«Варто зазначити, що новорічні та різдвяні святкування плануємо провестив різних районах Львова, зокрема, вже традиційно відбудуться різні заходи на Левандівці, а також і в інших віддалених районах нашого міста», - додали в управлінні культури.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ