Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбувся І етап ІІ міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «Lviv CSIT»

Підтримуємо розумних дітей. 25 жовтня з 9.00 до 18.00 проходив І етап ІІ міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «Lviv CSIT» для учнів 5-11-их класів через систему тестування на сайті http://ejudge.lp.edu.ua, яку створили у Національному університеті «Львівська політехніка», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для участі у І етапі олімпіади на сайті зареєструвалося 2165 учнів 5-11-их класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова.

Кількість учнів

Примітки

Всього взяли участь

2151

8 балів

2

Учень 11 кл. ЛФМЛ та учень 10 кл. ЛГ «Євшан»

7 балів

1

6 балів

6

5 балів

21

Разом

30

Виконали хоча б 1 завдання

667

Результати першого етапу розміщені на сайті http://ejudge.lp.edu.ua.

Організатори щиро дякують за участь усім учасникам І етапу ІІ міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «Lviv CSIT» та бажають успіхів учасникам ІІ очного етапу.

Переможці першого етапу допускаються до участі у другому. Запрошення до участі у другому етапі будуть розіслані на електронні скриньки до 3 листопада.

IІ етап міської олімпіади проводитиметься в очній формі на базі бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» (он-лайн-тестування).

Реєстрація учасників очного ІІ етапу ІІ міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «Lviv CSIT» буде в день проведення.

Правила проведення кожного з турів олімпіади та визначення переможців визначаються Оргкомітетом та розміщуються на сайті http://ejudge.lp.edu.ua.

Нагадаємо, що окрім цього 25 жовтня У Львові відбувся І етап І міської учнівської інтернет-олімпіади з фізики у системі тестування на сайті http://www.physics.lnu.edu.ua/, яка створена Львівським національним університетом імені Івана Франка. Для участі у І етапі олімпіади на сайті зареєструвалося 1150 учнів 9 та 10-их класів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

За даними управління освіти ЛМР до ІІ туру проходять 66 учнів.

Учасникам змагань ІІ етапу до 5 листопада електронною поштою буде надіслане офіційне запрошення.

Очний ІІ етап І міської учнівської інтернет-олімпіади з фізики проводитиметься 8 листопада в комп’ютерному класі фізичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Кирила і Мефодія, 8). Реєстрація учасників очного ІІ етапу І міської учнівської інтернет-олімпіади з фізики буде в день проведення.

Змагання для учнів 9 класу (I група з 10.00 год.-14.00 год., II група з 12.00 год. до 14.00 год.), для учнів 10 класу (I група з 14.00 год.-16.00 год., II група з 16.00 год. до 18.00 год). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ