Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові соціальні працівники відзначать професійне свято

До Всеукраїнського дня працівника соціальної сфери, фахові психотерапевти проведуть тренінг із профвигорання для фахівців із соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які активно працюють з постраждалими в зоні АТО, під час Революції Гідності, вимушено переселеними особами з території конфлікту в Україні, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід триватиме упродовж 30-31 жовтня в реколекційному Центрі УГКЦ «Світлиця».

«Щодня соціальний фахівець стукає у двері людей, які потребують невідкладної допомоги. Завдання фахівця - не лише з професійної точки зору оцінити ситуацію та знайти шляхи виходу із неї, але й проявити людяність, підтримку, доброту і турботу у стосунках з клієнтами. Працюючи з такою віддачею, працівник у певному розумінні пропускає крізь себе емоції, почуття, болі, страждання іншого і, як наслідок, з часом емоційно вигорає. Завдання тренінгу – емоційно розвантажити працівника, допомогти йому акумулювати ресурси для подальшої плідної роботи, певним чином сфокусувати дзеркало свідомості для досягнення найкращого результату», - розповіла Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У понеділок, 3 листопада, соціальні фахівці та працівники управління соціального захисту спільно помоляться за мир в Україні, здоров’я один одного, Божу ласку для постраждалих, воїнів та їх сімей.

«Наша держава переживає важкі випробування і саме час для кожного, зокрема для соціальних фахівців, виявляти духовну і громадянську зрілість, готовність до самопожертви, вірність Божому Законові й голосові власного сумління. Запрошуємо усіх охочих долучитися до спільної молитви, яка розпочнеться  о 16.00 год. у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на  вулиці Театральній», - додала Оксана Рубай, в.о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ