Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ендрю Качинс: Путіна вб’ють на виході з храму Христа Спасителя

Американський політолог, експерт по питаннях російської політики Ендрю Качинс: Путіна вб’ють на виході з храму Христа Спасителя. Інформація з сайту "Патріоти України"

Ще  2008 року в Вашингтоні була представлена ​​доповідь “Альтернативні сценарії майбутнього Росії”, підготовлена авторитетним неурядовим Центром стратегічних досліджень. Напередодні оприлюднення доповіді її текст  потрапив в розпорядження російських ЗМІ.

Поряд з традиційною критикою російської демократії окремі оцінки доповіді прозвучали  досить  незвично  для  обговорень такого рівня. Американський  політолог,  експерт  з питань  російської  політики Ендрю Качинс  заявив, що “Росія і світ будуть приголомшені вбивством Володимира Путіна на виході з храму Христа Спасителя після опівнічної меси 7 січня 2016″.

Пан Качинс вважає, що вбивці Володимира Путіна знайдені не будуть, а Росію відразу ж охопить хаос, в результаті якого відбудеться обвал біржового ринку, почнуться масові страйки і демонстрації, які приведуть до введення в країні надзвичайного стану 20 січня 2016 року.

Патріоти України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ