Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Ярмарок рекреаційного туризму

Департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації та громадська організація “Європейський діалог” запрошують відвідати Ярмарок рекреаційного туризму: промоція українсько-польського прикордоння, який відбудеться 5-6 листопада в Львівському палаці мистецтв, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Програмою Ярмарку передбачені презентації туристично-рекреаційних можливостей регіонів та експонентів із Підкарпатського воєводства Республіки Польща, Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей України, а також виступи фольклорних колективів, майстер-класи з виготовлення народних ремесел, частування регіональними стравами українсько-польського прикордоння.

Окрім цього, 6 листопада 2014 року за сприяння департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації в конференц-залі Львівського палацу мистецтв відбудеться міжнародна кoнференція “Промоція ефективних методів ведення економічної діяльності в туризмі” (11.00 год.).

Організатори заходу переконані, що цей Ярмарок дасть новий поштовх до успішного розвитку транскордонної співпраці у сфері туризму та рекреації, а його учасникам – до започаткування і реалізації успішних проектів і партнерств.

Довідка.

Ярмарок рекреаційного туризму проходитиме у рамках проекту «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння», що співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Основною метою проекту є промоція природничого і культурного потенціалу Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей і Підкарпатського воєводства, надання можливостей представникам рекреаційного туризму для представлення своїх пропозицій на туристичному ярмарку, налагодження співпраці між польськими та українськими суб’єктами туристичної індустрії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ