Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Військового із с. Старичі звинувачують в крадіжці 200 літрів дизпалива

Військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала досудове розслідування за фактом викрадення 200 літрів дизпалива військовослужбовцем Старицького гарнізону, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Відомості про правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 29.10.2014 року. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом викрадення дизельного пального військовослужбовцем Міжнародного центру миротворчості та безпеки (в/ч А4150) проводиться за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 410 КК України (викрадення військовослужбовцем військового майна).

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону попередньо встановлено, що 27.10.2014 військовослужбовець військової частини А4150 капітан П. на території частини – польова пошта В1428 (с. Старичі, Яворівський район, Львівська область) – вчинив  крадіжку військового майна – 200 літрів дизельного пального та намагався вивезти його на автомобілі марки "Форд Транзит".

Як повідомив тво військового прокурора Львівського гарнізону Олексій Стражник, тривають першочергові слідчі (розшукові) дії щодо встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України повідомляє, що репортери до військової прокуратури регіону чи до прокуратури Львівського гарнізону за офіційними коментарями щодо даного випадку у встановленому законом порядку не зверталися. Прес-служба військової прокуратури рекомендує представникам ЗМІ звертатися за коментарями офіційно до прес-служби і не поширювати чуток, пліток і неперевірених фактів та утримуватися від оцінок і суджень, які не мають під собою жодного підґрунтя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ