Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина і Норвегія налагоджують співпрацю в сфері інвестиційної та підприємницької діяльності

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак обговорив з Президентом Торгово-промислової палати України та Президентом Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) питання щодо інвестиційної та підприємницької діяльності на Львівщині, повідомила прес-служба Львівської облради.

Зауважимо, що 30 жовтня до Львова прибули Президент «Сід Форуму» (Україна) Дмитро Подолєв та Президент Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) пан Стейнар Корсмо.

У рамках зустрічі сторони обговорити з керівництвом області питання щодо інвестиційного клімату, сприяння індустріальному розвитку території нашого регіону, а також – підтримки інноваційних процесів та розвитку підприємництва на Львівщині.

Як повідомив Президент Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) пан Стейнар Корсмо, в 2014 році Фондом «Сід Форум» (Україна) отримано новий ґрант, метою якого є розширення існуючої діяльності в сфері інновацій та створення на її базі нових напрямків діяльності щодо підтримки інновацій та підприємництва.

Принагідно зазначимо, що в результаті реалізації грантової програми очікується створення нових регіональних бізнес-інкубаторів, наукових, технологічних, індустріальних парків, нових робочих місць в різних регіонах України, а також створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу та умов для зменшення «витоку мізків» закордон.

За підсумками зустрічі досягнуто домовленості щодо сприяння Фондом «Сід Форум» (Україна) у заснуванні та розвитку на Львівщині нових бізнес-інкубаторів та розвитку підприємництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ