Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники розпочинають відновлювати контроль над проблемними ділянками кордону

Прикордонники розпочинають відновлювати контроль над проблемними ділянками кордону - доповідь Голови Держприкордонслужби Президенту. Повідомили у прес-службі Президента України.

Голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко доповів Президенту про те, що прикордонники починають відновлювати контроль за проблемними ділянками на українсько-російському кордоні.

Віктор Назаренко зазначив: «На виконання мирного плану Президента, Державна прикордонна служба здійснює системні кроки щодо відновлення державного кордону на нині неконтрольованій ділянці».

Він поінформував Президента про свою зустріч 30 жовтня з виконуючим обов'язки голови Прикордонної служби Росії, за підсумками якої підписано протокол про спільний контроль у пункті пропуску Куйбишеве–Д'яково і визначено механізми виходу на спільний контроль у пунктах пропуску Донецьк–Ізварине та Матвєєв Курган–Успєнка.

Президент доручив скласти "дорожню мапу" з чітко визначеними датами "для встановлення українського контролю над пунктами пропуску і забезпечення митного оформлення вантажів».

Крім того, Глава держави доручив главі Держприкордонслужби до 4 листопада підготувати доповідь щодо забезпечення мобільних пунктів контролю на санітарній зоні в межах лінії зіткнення для недопущення терористів і вантажів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ