Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

У Львові проходить форум «Бізнес-партнерство – 2014»

Сильна економіка є запорукою нашого успіху та перемоги у війні, що сьогодні триває на сході України. Про це говорив голова Львівської обласної ради Петро Колодій сьогодні, 13 листопада, на відкритті Міжнародного ділового форуму «Бізнес-партнерство – 2014», повідомила прес-служба Львівської облради.

Форум проходить у Львові впродовж 13-14 листопада під девізом «Україна – ЄС: від викликів до можливостей, працюючи разом».

Під час Форуму голова обласної ради зазначив, що сьогодні економіка України перебуває у непростих умовах, і однією з причин такої ситуації є воєнні дії на сході країни. Але попри все, на думку очільника облради, влада та представники бізнесу повинні працювати над питаннями сталого економічного розвитку Львівщини.

«Львівська область має унікальні шанси стати важливим осередком прямих іноземних інвестицій та нових конкурентних компаній. Для цього насамперед необхідно законодавчо спростити процедуру ведення бізнесу. Адже лише на регіональному рівні у нас є близько 40-а контролюючих органів», – наголосив Петро Колодій. – «Відтак, зауважу, що у Львівській обласній раді було створено робочу групу, яка проаналізувала регуляторний стан, розробила пропозиції щодо оптимізації регуляторної політики і передала їх на розгляд міністерств.».

Петро Колодій зауважив, що економічні реформи мають обов’язково включати заходи з дерегуляції підприємницької діяльності. «Влада повинна спрощувати умови ведення бізнесу, створювати сприятливе середовище як для українського, так і для іноземного інвестора», – наголосив голова обласної ради.

До роботи у Міжнародному форумі долучились українські та зарубіжні підприємці, представники влади, фінансові установи, науковці, представники міжнародних організацій. В рамках Форуму відбудуться двосторонні ділові зустрічі представників бізнесу з України та з-за кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ