Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще один будівельний скандал у Львові - на вул. Куликівській (бічна Сахарова)

У Львові на вул. Куликівській (бічна Сахарова) забудовник (фірма Гарант-Експо) знову намагається розпочати будівництво. Цього разу він прислав на майданчик робітників, які мали б встановити паркан, а на підмогу їм зібрав декілька десятків тітушок. Всі ці молодики раніше були помічені на різних проплачених акціях і представлялися організаціями “Розвиток громади” і “Вільна Галичина”. Про це повідомив Автономний опір.

Останні вже неодноразово з’являлись і біля даної забудови, намагаючись переконати мешканців прилеглих будинків, що забудовник хоче лише добра для всіх навколо, а те, що його будівництво зруйнує їхні помешкання теж має позитивні моменти.

Робітники зрізали дерева і поставили паркан, проте, як стверджують місцеві мешканці, вже ввечері він кудись, дивним чином, зник. Кажуть, був сильний вітер.

Раніше мешканці вже зустрічались із забудовником за присутності представників міської ради. Тоді вони вже пояснили, що категорично проти будівництва біля своїх вікон. Однак це не змінило ні рішення забудовників, ні позицію міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ