Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Водії маршруту Львів - Стрий - Сколе пригнали автобуси під Львівську ОДА

Водії маршруту Львів -Стрий -Сколе сьогодні, 20 листопада, пікетують будівлю Львівської ОДА, протестуючи проти рішення департаменту розвитку інфраструктури, який дозволив нові маршрути на території Стрийського і Сколівського районів.

Водії, що які разом зі своїми автобусами зібралися перед входом до Львівської ОДА, є працівниками ПП "Транс-Спорт".

Керівник підприємства Віктор Мадей у коментарі Гал-інфо пояснив причину протесту так: «Департамент розвитку інфраструктури Львівської ОДА під керівництвом пана Лазара дав тимчасові дозволи для Стрийського АТП на маршрути сполученням Стрий - село, яких ніколи не було. На ці села ходять два автобуси зі Львова, тобто, ці села забезпечені регулярним пасажирським сполученням. З понеділка автобуси Стрийського АТП почали виїжджати на маршрути зі села або зі Стрия, виїжджати дуже хитро -  за 10 хвилин перед моїми автобусами. Така ситуація, що коли водій рейсового автобуса приїжджає в Стрий, то там вже стоїть інша маршрутка, яка заповнена людьми за нижчим тарифом, і він їде на село».

За словами Віктора Мадея, в чинному законодавстві не передбачено надання тимчасових дозволів чи укладення тимчасових договорів на маршрути.

«Ми їздимо зі Львова на Стрий, Сколе і села районів. Вони повністю забезпечуєм ці  сполучення. Пан Лазар мотивує свої дії тим, що отримав листа Стрийської районної держадміністрації. Справді, такий лист був, але маршрути не були погоджені зі Сколівською районною адміністрацією. Стрийська РДА не має права встановлювати маршрути у Сколівському районі», - додав він.

Керівник підприємства повідомив, що звернувся з приводу рішення департаменту до прокуратури, до суду, до всіх відповідних інстанцій, включно до Президента України. Перевізники мають намір пікетувати Львівську ОДА до перемоги.

На балансі у ПП "Транс-Спорт" є 130 транспортних засобів і приблизно стільки ж водіїв. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ