Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Опозиційний блок" наполягає, щоб пост спікера Парламенту дістався Вілкулу

Партія "Опозиційний блок" наполягає, щоб пост глави Верховної ради дістався представнику політичної сили Олександру Вілкулу. Про це журналістам заявив представник партії Сергій Льовочкін, передав кореспондент Апострофу.

"Опозиційний блок" наполягає на трьох принципових питаннях. По-перше, ми будемо претендувати на кандидатуру спікера. Ми розуміємо, що для цього у нас недостатньо голосів, але наша позиція полягає в тому, що у нас є людина, яка з цією справою впорається. Це - Олександр Вілкул", - сказав він.

Крім того, партія "Опозиційний блок" наполягає на ухваленні закону про опозицію. Політична сила також має намір вимагати керівних позицій у принципових для себе комітетах, а саме - в комітеті з питань свободи слова, соціальної політики, правової політики, захисту прав людини, а також у регламентному комітеті.

"Ми вважаємо, що робота в цих комітетах дозволить нам виконати свої соціальні зобов'язання а також безпосередньо контролювати роботу влади в парламенті. Коаліція повинна виконувати всі свої зобов'язання", - підкреслив пан Льовочкін.

Джерело: Апостроф

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ