Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівська ОДА призупинить конкурс на маршрутах зі Стрия на села

Львівська облдержадміністрація призупиняє проведення конкурсу з визначення перевізників на відновлених маршрутах загального користування з м. Стрий у Сколівському напрямку, - про це повідомив директор департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА Олег Лазар водіям підприємства “Транс-Спорт”, які сьогодні зібралися під будівлею ОДА з вимогою заборонити проведення конкурсу на вказаних маршрутах, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, Стрийська районна державна адміністрація 29 вересня 2014 року звернулася до облдержадміністарції з проханням відновити дію маршрутів, що курсують з м. Стрий у населені пункти Сколівського району.

Після проведення консультацій та отримання відповідного висновку від робочого органу з організації перевезень, прийнято рішення про поновлення дії зазначених маршрутів та оголошено конкурс.

Дане  рішення було оскаржене до Львівського окружного адміністративного суду перевізником “Транс-Спорт”. Станом на сьогодні судовий розгляд цього питання триває.

З метою вирішення конфліктної ситуації прийнято рішення про призупинення проведення конкурсу до вирішення питання в судовому порядку.

Читайте також: Водії маршруту Львів - Стрий - Сколе пригнали автобуси під Львівську ОДА

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ