Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міського голову Львова просять узаконити пересувні торгові точки

Депутат Львівської міської ради від партії УДАР Петро Адамик скерував звернення до міського голови Львова з проханням унормувати порядок здійснення підприємницької діяльностіпересувними торгівельними об’єктами. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

У зверненні ударівець відзначає, що до нього звертаються підприємці з проханням підтримати їх право здійснювати підприємницьку діяльність шляхом розміщення тимчасового пересувного обладнання на території м. Львова.

«Незважаючи на те, що такий вид діяльності передбачений нормативно-правовими актами України, підприємці досі не можуть реалізувати дію їх норм та правил на практиці, оскільки протягом семи років вказана процедура у м. Львові відсутня. Однак, за допомогою сотень пересувних торгівельних об’єктів здійснюється підприємницька діяльність, а міський бюджет не отримує ні копійки.

Положення про порядок розміщення тимчасових споруд та Комплексна схема затверджені ухвалою ЛМР від 20.03.2014 №3190, однак вказана ухвала не передбачає процедури погодження здійснення підприємницької діяльності за допомогою пересувної мережі. Така бездіяльність викликає певне занепокоєння з приводу компетентності та відповідальності вказаних департаментів», – йдеться у зверненні депутата.

Відтак, Петро Адамик у своєму зверненні просить міського голову надати інформацію про причини відсутності процедури погодження здійснення підприємницької діяльності за допомогою пересувної мережі в ухвалі міської ради від 20.03.2014 №3190. Також, депутат просить проінформувати його на якій підставі здійснюють діяльність суб’єкти підприємницької діяльності за допомогою пересувного тимчасового обладнання, зокрема в центральній частині міста.

«Врегулювання процедури розміщення пересувних тимчасових споруд на території м. Львова дасть змогу не тільки поповнити міський бюджет але й сприятиместворенню нових робочих місць» - наголосив депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ