Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майорівку тероризують бродячі собаки

Представник фракції УДАР Петро Адамик сьогодні, під час сесії Львівської скерував до міського голови Львова звернення, в якому просить вжити заходів щодо усунення проблеми бродячих собак в районі вулиці Майорівка. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

У своєму зверненні депутат повідомив, що до нього звернулись мешканці будинків №1,6,9, що на вул. Майорівка,з проханням вжити заходів щодо вилову безпритульних собак, чисельність яких в даному мікрорайоні постійно зростає.

«Бродячі собаки створюють безліч незручностей для проживання в даному мікрорайоні, а саме риються в контейнерах для сміття, витягаючи звідти всякий непотріб, залишають в місцях громадського користування свій послід. Враховуючи агресивну поведінку зграї бездомних псів, мешканці не можуть підійти до сміттєвих контейнерів, оскільки саме там найчастіше і перебувають тварини.

Особливу увагу слід звернути на те, що поруч із смітниками є дитячий майданчик, відтак існує загроза для дітей з боку безпритульних тварин через те, що вони можуть покусати, розносити різного виду інфекціїчи просто своїм гавканням лякати дітей», - йдеться у зверненні.

Петро Адамик, також, нагадав, що голова ОСББ “Майорівка 9” та мешканці мікрорайону звертались в ЛКП “Лев” з проханням вирішити вказану проблему, а мешканці неодноразово дзвонили з цього приводу на гарячу лінію міста.

Також у зверненні депутат повідомив, що на його звернення від 01.07.2014р. №106, ЛКП “ЛЕВ” надано відповідь листом від 10.07.2014 №83 про те, що бригадою підприємства було здійснено виїзд та відловлено 8 безпритульних тварин, однак ситуація станом на сьогодні не змінилась.

Відтак, депутат просить міського голову вжити заходів щодо усунення вказаної проблеми мешканців будинків №1,6,9,по вул. Майорівка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ