Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська «Свобода» виключила з партії голову РДА

За порушення партійної дисципліни ВО «Свобода» позбавили партійного квитка трьох «свободівців»: голову Мостиської районної організації ВО «Свобода» та голову Мостиської районної державної адміністрації у Львівській області Михайла Мартина, а також одного голову РДА у Полтавській області та одного голову РДА у Кіровоградській області, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як повідомив голова фракції ВО «Свобода» Йосиф Ситник, про це йдеться у заяві Львівської обласної організації ВО «Свобода» щодо виключення з партії.

Подаємо текст заяви: «У зв`язку із не дотриманням Дисциплінарного статуту ВО «Свобода», порушенням партійної дисципліни рішенням Політради ВО «Свобода» від 18.11.2014 р. виключений з партії голова Мостиської районної організації ВО «Свобода» та голова Мостиської районної державної адміністрації у Львівській області Мартин Михайло Михайлович.

Тим самим рішенням із партії виключений один голова РДА у Полтавській області та один голова РДА у Кіровоградській області.

Виконуючим обов’язки голови Мостиської районної організації ВО «Свобода» призначений Богдан Чура».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ