Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Економічний бойкотний рух вимагає не пускати до Львова куму Путіна

Економічний бойкот ний рух вимагає не допустити проведення у Львові проведення кастингу «Х-фактору» та «Україна має талант». За словами активістів в той час коли патріоти захищають на сході цілісність України недопустимо, аби Оксана Марченко проводила свою передачу у Львові. Про це йдеться в заяві Економічного бойкотного руху.

"У час коли українці і зокрема львів'яни згадують початок нашої Революції, поминають загиблих за її ідеали і щодня хоронять своїх дітей, братів і коханих, культурні і економічні колаборанти вперто і нахабно роблять вигляд, що нічого не сталося.

Гідра контрреволюції піднімає голову з мовчазної згоди владної верхівки, з якою режим Януковича був повязаний бізнесом і родинними узами. У багатостраждальному Львові ситуація не краща аніж в решті України.

Половина міста воює і допомагає фронту, інша – п’є російську псевдокаву Жокей на «Святі кави» і слухає російську попсу, ремигаючи Снікерсом made in russia.

Ощасливити останніх, вочевидь, збирається кума Путіна і дружина Медведчука - Оксана Марченко. Ведуча «Х-фактору» та «Україна має талант» збирається до нашого міста для пошуку цих самих «талантів». 29 -30 листопада родичка Путіна символічно буде проводити кастинг на вулиці, яка носить ім’я визначного культурного діяча Анатолія Вахнянина.

Економічний бойкотний рух заявляє про недопустимість візиту нешановної подруги одного з вбивць Василя Стуса. Ми закликаємо місцеву владу, від гріха подалі, відмінити заходи за участю одіозної Марченко. Просимо всі небайдужі громадські організації підтримати наш протест і приєднатись до акцій прямої дії.

Колись «освободітєль» сержант Марченко на танку вїхав до Львова. Танк довго стояв на Личаківській. Застерігаємо, організаторів марченко-шоу, ваші лендровери не стоятимуть у Львові, вони негайно відправляться на потреби української армії.

Окремо звертаємось до бійців добровольчих батальйонів, які перебувають по справах чи на лікуванні у Львові. Зупинимо блюзнірство разом.

Слава Україні! Смерть ворогам!", - йдеться в заяві Економічного бойкотного руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ