Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Москві підтримали Україну мітингом

У центрі Москви на Тріумфальній площі відбувся мітинг за свободу слова. Як повідомив Укрінформ, активісти, які виступали на мітингу, закликали людей об'єднатися на захист свободи слова та інших свобод у Росії.

Також слова свободи на підтримку України, про те, що Кремль за допомогою державних ЗМІ проводить масову пропаганду, інформаційну війну проти України, приховуючи справжню картину того, що відбувається в сусідній країні, зокрема на Донбасі.

На мітингу люди стояли з плакатами: "У часи загальної брехні казати правду - екстремізм", "Путін дав дозвіл: інакомислення в шарашку!", "Чим більше гонінь на неугодні ЗМІ і сайти, тим більше простору для брехні!".

Як заявив громадський активіст Марк Гальперін, у Росії триває тиск на ЗМІ, закрито декілька інтернет-каналів - Грані.ру, Каспаров.ру і цілу низку інших.

"До цього під владу перейшло все телебачення, практично все радіо. Ми виступаємо за останні наші залишки, за те, щоб відстояти будь-які ЗМІ", - зазначив активіст. 

Як відомо, напередодні у Москві затримали п'ятьох людей після неузгодженої акції у зв'язку з річницею початку Євромайдану, яку активісти влаштували на Софійській набережній біля Великого кам'яного моста.

22 листопада усіх затриманих звільнили. 

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ