Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Атлетік" прилетів до Львова

Сьогодні, 24 листопада о 13:30 літак із тренерським штабом і гравцями «Атлетіка» здійснив посадку в аеропорту Львова, повідомила прес-служба ФК «Шахтар».

Нагадаємо, що 25 листопада «Шахтар» зустрінеться з іспанською командою в поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

О 17:15 в залі для прес-конференцій із журналістами поспілкуються наставник «гірників» Мірча Луческу та один із футболістів. О 17:30 чемпіони України розпочнуть тренування на полі стадіону. Стартові 15 хвилин будуть відкритими для представників ЗМІ.

Як повідомив офіційний сайт «Атлетіка», делегація вирушила з іспанського Більбао о 9.00 чартерним рейсом. О 13.20 за київським часом баски приземлилася у Львові і поїхала автобусом до готелю «Леополіс».

У Львові в цей час було похмуро , температура - 1 градус морозу.

О 18:15 в на Арені Львів відбудеться офіційна прес-конференція тренера «Атлетіка»  Ернесто Вальверде і капітана команди Карлоса Гурпегі.  О 19:00 відбудеться офіційне тренування.

До делегації клубу увійшли 130 осіб включно з його президентом Хосу Уррутія, членами ради директорів, працівниками клубу, журналістами та молодіжною командою, яка завтра, 25 листопада зустрінеться з молодіжкою «Шахтаря» в межах юнацької Ліги чемпіонів. 

Наставник басків Ернесто Вальверде взяв із собою 20 футболістів: воротарі: Іраїсос, Еррерін, Аррісабалага; захисники: Ляпорт, Сан-Хосе, Бустінса, Іраола, Ечейта, Гурпегі, Баленсьяга; півзахисники: Моран, Беньят, Ітурраспе, де Маркос, Сусаета, Ріко, Муньяїн, Унаї Лопес; нападники: Адуріс, Вігера.

Фото - Athletic Club

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ