Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Колядник" Зварич хоче поновитися на посаді судді

Вчора, 24 листопада, Львівський окружний суд розглядав клопотання «горе-судді» Ігоря Зварич, який вимагає поновити його на посаді після закінчення терміну ув'язнення. Про це йдеться у сюжеті програми новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00).

Із проханням про поновлення на посаді Ігор Зварич звернувся до Феміди ще у 2009 році. Головним аргументом екс-судді було те, що, мовляв, присягу він складав ще у радянські часи, а звільняли його з посади за зраду українського народу, а такої присяги він не складав.

Відтак, екс-суддя вимагає скасувати постанову Верховної Ради від 28 січня 2008 року. А також запросити на майбутні слухання тодішніх представників влади – Рената Кузьміна та Сергія Ківалова. Наразі суд йому відмовив. Щоправда, справу розглядатимуть знову – і вже за іншою статтею. 

Нагадаємо, у вересні 2011 року вироком Оболонського суду Ігоря Зварича засуджено до 10 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади судді та посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій у державних установах строком на 3 роки з конфіскацією майна.

Відео - tvzikua

 ZIK

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ