Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині введено в експлуатацію 7 нових газових свердловин

На Львівщині введено в експлуатацію 7 нових газових свердловин. Про це сьогодні, 25 листопада, під час зустрічі з громадськістю розповів т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

«Забезпечено видобуток природного газу на рівні 147,7 млн. куб.м . Це незважаючи на те, що видобуток ведеться в основному на низькопродуктивних родовищах з щорічним природним спадом обсягів видобутку, що пов’язане з тривалою їх розробкою. Введено в експлуатацію 7 нових газових свердловин. Забезпечено безперебійне газопостачання теплопостачальних підприємств області, незважаючи на те, що не всі підприємства отримали ліміти на газ», - сказав Турянський.

Він також розповів, що рівень розрахунків споживачів Львівської області з ПАТ «Львівгаз» за отриманий природний газ на 31.10.2014 становив 110, 2%. Заборгованість по всіх категоріях споживачів - 53, 933 млн. грн. З початку року борг зменшився на 76,225 млн. грн.

За словами Турянського, рівень розрахунків споживачів з ПАТ «Львівобленерго» за спожиту електроенергію становить 100,4%.

«За серпень-жовтень 2014 року видобуто 32,35 тис. тонн нафти. Це на 1,25 тис. тонн (4%) більше від аналогічного періоду 2013 року», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ