Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд повернув повноваження екс-меру Ужгорода, екс-регіоналу Погорєлову

Суд повернув повноваження екс-меру Ужгорода, екс-регіоналу Погорєлову, - Ужгород Інфо.

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Алла Сарай оголосила резолютивну частину рішення у тривалому судовому розгляді позову Віктора Погорєлова до Ужгородської міськради. 

Рішенням суду те, як проводилося голосування за відставку Погорєлова під час революційних подій наприкінці лютого, визнано незаконним і Віктора Володимировича поновлено на посаді міського голови Ужгорода. За вказаним у документі формулюванням, рішення підлягає негайному виконанню. Хоча можна і подавати апеляцію.  

Як відомо, 24 лютого депутати ніяк не хотіли збиратися на сесію міськради, багатьох змусили прийти телефонними дзвінками з погрозами  і це тривало майже 2 години.  А потім провели "таємне" голосування, під час якого депутати були змушені показувати активістам у камуфляжі, де ставлять "галочку" у бюлетені.  

Сьогодні суддя оголосила лише резолютивну частину рішення, у повному обсязі воно буде готове за 5 днів. З міськради за рішенням суду повинні стягнути на користь позивача 73 гривні судових витрат.

Нагадаємо, Віктор Погорєлов пройшов на посаду мера міста від Партії екологічного порятунку. У 2012 році офіційнов увійшов до лав Партії регіонів. 20 лютого 2014 року Погорєлов заявив про вихід із партії.

"Ужгород Інфо"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ