Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівщина допоможе відновити школу в м. Щастя та прийме дітей на відпочинок

У Львівській ОДА розглядається прект плану заходів співпраці між Львівською та Луганською обласними державними адміністраціями в сфері молодіжної політики на 2015 рік, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цей  план укладено на двосторонній основі між двома облдержадміністраціями з метою активізації співпраці молодіжних, учнівських, студентських, спортивних, мистецьких, творчих колективів Львівщини та Луганщини. Зокрема, налагодження безпосередніх двосторонніх контактів між окремими містами і районами Львівської та Луганської (з територій підконтрольних українській владі) областей, між окремими ВНЗ, молодіжними, спортивними та творчими організаціями тощо.

В межах співпраці заплановано запросити дітей та молодь Луганщини для участі в літніх оздоровчо-відпочинкових таборах, в дитячих та молодіжних таборах, для спільного проведення акцій, заходів, мистецьких, наукових, студентських семінарів, «круглих столів», стажування, організації трудових загонів, активного дозвілля в канікулярний період на території Львівщини на 2015 рік та подальші роки.

В такий спосіб Львівщина підтримує та допомагає дітям та молодим людям в період важких випробувань, зумовлених збройним конфліктом на Сході України. Усі бажаючі матимуть можливість приїхати на новорічно-різдвяні свята, відвідати визначні місця, ознайомитися з традиціями західної України, відпочити та оздоровитися.

Крім того, Львівська ОДА відгукнулася на ініціативу Президента України Петра Порошенка допомогти відновити пошкоджені бойовими діями соціальні об'єкти в Луганській області. Зокрема, Львівщина допомагатиме відновлювати школу №46 в м. Щастя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ