Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові під час матчу Ліги чемпіонів спалили шарф іспанського «Атлетіка»

У Львові під час матчу Ліги чемпіонів спалили фанатський шарф із символікою футбольного клуб «Атлетік» з іспанського Більбао. Це трапилося учора, 25 листопада, на «Арені Львів» у другому таймі поєдинку «Шахтар»-«Атлетік» після голу у ворота донецької команди.

На інцидент, який стався у фан-секторі гірників відразу за воротами «Шахтаря», швидко відреагували стюарди, які загасили палаючу атрибутику. Стадіон висловив обурення порушникам свистом і вигуками «Ганьба!»

Начальник Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області Сергій Зюбаненко сьогодні, 26 листопада, в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу - «Прес-клуб-ГІТ» розповів, що до провокації причетні особи, які відібрали атрибутику у вболівальників і підпалили її.

Він також додав, що у день матчу хулігани на одній з вулиць Львова зірвали шарф із шиї літнього вболівальника «Атлетіка»,  який приїхав з Іспанії підтримати команду.  Чоловік не втримався на ногах і впав. Йому надали медичну допомогу, викликали міліцію, однак, подавати заяву правоохоронцям він відмовився.

Нагадаємо, сам матч закінчився з рахунком 0:1 на користь гостей. Спокій вболівальників і команд охороняли 1000 правоохоронців на стадіоні й поза його межами. Суттєвих порушень громадського порядку не зафіксовано. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ