Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львів приймає XIV Економічний форум: реформування влади і асоціація з ЄС

XIV Міжнародний Економічний Форум стартував у Львові. Як зазначили під час відкриття організатори заходу, ключовими темами цьогорічного форуму стануть децентралізація і реформа регіональної влади, а також вплив підписання Угоди про Асоціацію з ЄС на розвиток бізнесу.

Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка зауважив, що ми живемо в умовах війни, і це впливає на всі процеси, які відбуваються в країні. Водночас навіть в таких умовах, на його думку, ми повинні думати, якою наша краіна буде завтра. 

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний зазначив, що Львівський форум відбувається в день, коли розпочинає роботу новообрана Верховна Рада. Він висловив сподівання, що зміни в країні проведуть нас до того, що Україна стане однією з найбільш привабливих країн для інвестування.

Голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик зазначив, що під час цьогорічного економічного форуму не будуть представлені інвестиційні проекти, та попри це, інвестиційний потенціал Львівщини є одним з найкращих в країні. Водночас, на думку Качмарика, захід має дати новому парламенту месиджі, які показали б йому напрямки реформування місцевого самоврядування. 

Нагадаємо, що XIV Міжнародний Економічний Форум триватиме у Львові два дні, 27-28 листопада під гаслом «Бачення 2020: стратегії для країн, регіонів та бізнесу». 

Цьогорічний Міжнародний економічний форум буде присвячений обговоренню двох надважливих тем для розвитку України: децентралізації та реформи державної регіональної політики, а також Угода про асоціацію між Україною та ЄС – як шанс змінити нашу країну.

Основною метою Форуму є об'єднання керівників держав, міжнародного бізнесу і експертів задля розробки і впровадження ефективних стратегій в умовах посилення інтеграційних процесів, уповільненого розвитку світової економіки, стимулювання інвестицій та високих технологій.

ХІV Міжнародний економічний форум відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації,  Львівської обласної ради, Львівської міської ради, а також Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ