Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Змагання за посаду голови Львівської ОДА: чи Синютка поміняє Садового на Порошенка?

Змагання за посаду голови Львівської ОДА не стільки важливе для лідера «Самопомочі» і мера Львова Андрія Садового в адміністративному плані, скільки в іміджевому. Таку думку сьогодні, 28 листопада, в коментарі Гал-інфо висловила політолог Оксана Дащаківська.

«Для нього не так важливо перемогти і здобути цю посаду для своєї людини, як важлива сама гра заради гри. Політик рівня Садового, якби хотів отримати для своєї команди цю посаду, то вже давно її отримав би. Якщо він цим не скористався, значить ця посада йому не потрібна», - припустила політолог.

На думку Оксани Дащаківської, виграш Садового залежить не від того, чи отримає він цю посаду, а від того наскільки, ефективно покаже себе його політична сила в парламенті.

Вона наголосила, що скоро можна очікувати місцеві вибори, в яких очевидно братиме участь і «Самопоміч», тому в парламенті їм необхідно демонструвати дієвість та успіх.

Додамо, що, як стало відомо, оточення Президента Порошенка запропонувало посаду голови Львівської ОДА першому заступнику міського голови Львова Олегові Синютці. Останній начебто прийняв цю пропозиціяю. Садовий - проти.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ