Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Компанія Conscensia вступила до Львівського Кластеру ІТБП

Нові ІТ компанії продовжують вступати до Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг. Нещодавно до спільноти приєдналася і компанія Conscensia. Повідомила прес-служба Львівської міської рати.

Conscensia – це аутсорсингова компанія, чия діяльність спрямована на створення інноваційних рішень у сфері розробки програмного забезпечення та його оптимізації.Conscensia розпочала свою діяльність з невеликого львівського офісу у 2006 році. Сьогодні компанія також має розробницький центр у Києвіта співпрацює більш, ніж з 20 замовниками. У Львові команда Conscensia налічує понад 160 працівників.

«Львівський кластер ІТБП продовжує зростати, і для нас є великою приємністю, що кращі компанії, справжні лідери ринку долучаються до нашої спільноти. У нас вже є чимало проектів, ми маємо багато планів на наступний рік, і ми сподіваємось, що компанія Conscensia братиме активну участь у наших ініціативах. Ми завжди раді співпраці та відкриті до нових ідей», - запевнив виконавчий директор Кластеру ІТБП Степан Веселовський.

«Ми сподіваємось, що наша участь у Кластері буде корисною для розвитку ІТ бізнес-середовища у Львові. Разом з Кластером будемо працювати в напрямку диференціювання шляхів збільшення кількості ІТ спеціалістів в нашому місті», - зазначила Наталія Кирнична, генеральний директор львівського офісу компанії Conscensia.

Довідка.

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг– це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ