Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вифлиємськй вогонь миру прибуде на Львівщину 18 грудня

17-ий рік поспіль Вифлиємський вогонь миру українські скаути - пластуни отримають у Відні, а пізніше поширять по всій Україні та в інші країни Європи, де є українські громади: Румунія, Сербія, Словаччина, Чехія, Австрія, Німеччина, Італія, Франція, Бельгія, Литва, Латвія, Естонія, Польща. На Львівщині Вифлиємський вогонь миру розпочне свою мандрівку 18 грудня, коли львівські пластуни урочисто передадуть його керівнику області Юрію Турянському, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Згодом полум’я передадуть у Архикафедральний собор Святого Юра, звідки його, як символ миру та єднання, розвезуть по дитячих будинках, геріатричних центрах, церковних парафіях, лікарнях та військових частинах Львівської області. Вифлиємський Вогонь, як символ добра та любові, донесуть усім бажаючим мешканцям Львівської області.

В Україні урочиста передача Вифлеємського вогню традиційно буде відбуватись у більшості обласних та районних центрів. Вогонь миру і добра завітає також і в Краматорськ та Слов’янськ.

Координатор передачі Вогню миру в Україні Соломія Гребеняк зазначає: "Цьогоріч Вифлеємський вогонь є особливим Божим знаменням про близькість довгоочікуваного Миру. Він вселяє у людські серця віру у щасливе завтра. Особливо світла миру потребують ті, що віддають своє життя за нього. Тому пластуни зі всієї України понесуть іскру віри  нашим військовим, надію їхнім матерям та велику любов усьому українському народу".

Поширення Вогню здійснюється представниками Львівської округи Пласту НСОУ за підтримки та сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ