Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Понад 300 десантників учора повернулися до Львова з війни

Понад триста бійців-аєромобілістів, частини яка дислокується у Львові, учора повернулись з війни. Про це повідомив Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

"Перебуваючи на найскладніших ділянках в Луганській області, наші мужні воїни не рахували обстрілів та ворожих куль, які прилітали до них з російського боку. Вони не злякались путинських наймитів та донбаських маргиналів. З честю та гідністю Українські білокрилі лицарі виконали всі поставлені перед ними завдання. Не віддали ворогу ні клаптика нашої землі", - зазначено у повідомленні.

Зустріти десантників прийшло близько двох тисяч людей - родичів, близьких та знайомих, а також простих львів'ян. Вони принесли з собою квіти та власноруч намальовані плакати.

Автобуси з захисниками Батьківщини зустрічали оплесками та вигуками “Герої”!

Хлопців вже з дверей зустрічали обіймами і цілунками.

Однак навіть така чуйна і тепла зустріч не завадила воїнам швидко вишикуватись на плацу частини, після короткого привітання та подяки від командування хлопці схилили голову в честь пам'яті за загиблими в цій війні побратимами.

Хтось з батьків почав співати Гімн України, який підхопили всі присутні.

Відразу після зустрічі всім прибулим було видано відпускні посвідчення, і вони  разом зі своїми близькими відправились по рідних домівках.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ