Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють Площу 12 ялинок

Завтра, 18 грудня, о 17.00 на вул. В. Симоненка, 10 (площа перед бібліотекою-філією №19 ЦБС для дітей) відбудеться урочисте відкриття площі 12-ти ялинок, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Площа поблизу бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка», стане новим центром новорічних та різдвяних свят. Особливо цікавою площа стала для підприємців, які могли обрати одне з 12 дерев та креативно прикрасити й стилізувати його продукцією своєї фірми, тим самим отримати додаткову та безкоштовну промоцію своєї справи.

6 організацій зголосились прикрасити ялинки, зокрема: «Світоч», аквапарк «Пляж», «Родинна ковбаска», «Бібльос», «Вест-компані» та Академія мистецтв.

На площі під час новорічних та різдвяних свят відбуватимуться багато заходів. Зокрема, 4 січня в приміщенні бібліотеки №19 пройде соціальний ярмарок «Гармидер», який вже не вперше проводять у Львові. Окрім цього 9 січня на площі проведуть фестиваль дитячих вертепів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ