Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Григорчук більше не тренер "Чорноморця"

Керівництво одеського "Чорноморця" за обопільною згодою сторін розірвало контракт із головним тренером клубу Романом Григорчуком.

Нагадаємо, що Роман Йосипович очолював "моряків" із 16 листопада 2010 року.

Під його керівництвом "Чорноморець" провів 148 офіційних матчів, в яких здобув 64 перемоги, 37 разів зіграв внічию та 47 поєдинків програв.

Виконувачем обов'язків головного тренера "Чорноморця" призначили Олександра Бабича, який до цього працював із командами U-21 та U-19.

Роман Григорчук прокоментував своє рішення залишити посаду головного тренера одеського "Чорноморця".

"Сумно усвідомлювати, що настав той момент, коли я розлучаюся з Одесою, з "Чорноморцем". З містом і клубом, які стали для мене рідними. З чудовими вболівальниками, яких я завжди буду згадувати з теплотою. Разом ми пройшли величезний шлях довжиною в чотири роки. Це - чудовий і незабутній час.

Я мав честь працювати в системі "Чорноморця" з багатьма чудовими людьми та великими професіоналами. Всім їм величезне спасибі! Дуже вдячний керівництву клубу за постійну підтримку у всіх моїх починаннях. Високо ціную те, що ми розлучаємося солідно і залишаємося друзями.

І окремо - підкреслюю свою любов і повагу до всіх футболістів "Чорноморця". Бажаю їм прогресу і досягнення високих результатів.

Ще раз звертаюся до вболівальників "Чорноморця" - Вам низький уклін! Ви - неймовірні! Не прощаюся, а кажу лише до побачення, так як вірю в те, що рано чи пізно я із задоволенням повернуся у "Чорноморець", - сказав Роман Григорчук.

24 футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ