Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У лікарні швидкої допомоги півдня не буде світла

Завтра, 18 грудня, у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги (вул. І. Миколайчука, 9) не буде світла. Це планове відключення світла з 09.00 до 14.00 у зв’язку з проведенням ремонту. Мешканці можуть звертатися у 8-му міську клінічну лікарню і Львівську обласну клінічну лікарню, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Завтра у лікарні швидкої медичної допомоги з 09.00 до 14.00 буде відключене світло. Відповідно до вимоги львівських електромереж, буде проводитися ремонт, заміна секційного рубильника. Про це нас попередили за 2 тижні, і ми вжили відповідних заходів. Це плановий захід, тож не має бути ніякої паніки. Ми попередили Львівську станцію швидкої медичної допомоги і Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб пацієнтів до нас не везли. Мешканці можуть звертатися у 8-му міську клінічну лікарню, Львівську обласну клінічну лікарню.

Для тих пацієнтів, які будуть потребувати завтра електроенергії, зокрема у реанімації, електроенергія буде забезпечуватися за допомогою нашого резервного джерела. Світло для важких пацієнтів буде.

У попередній період у нас було відключення світла у таких лікувальних закладах: Комунальна 5-та міська клінічна поліклініка (вул. Виговського, 32), поліклінічне відділення 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева (вул. Хімічна), Комунальна 4-та стоматологічна поліклініка (вул. Симоненка, 6а). Ці відключення були переважно у світловий день на 2-3 год. Вони не створювали гострі ситуації, тому що, по-перше, це поліклінічні відділення, а по-друге, відключення були нетривалі, тож збоїв в роботі установ не було.

У стаціонарах світло не вимикали і не планують. Але, якщо б така ситуація сталася, ми всі готові до цього. У всіх установах, де є стаціонари, реанімаційні ліжка, є дизельні генератори. По-друге, у нас кожен лікар має ліхтарик. Якщо це станеться в нічний період, чергова зміна має персональні ліхтарики. Тому я сподіваюся, що відключення світла у лікарнях не буде, а якщо буде, то ми швидко на це відреагуємо», - розповів начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ