Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Галицький танк заступив на чергування

Ось така крихітка-танк, є тепер на озброєнні однієї з частин Збройних Сил України. Його створила група ентузіастів вчених та інженерів з Галичини, повідомив підполковник Тарас Грень, Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Можливості цієї грізної малечу дуже широкі — він може бути і розвідником, і сапером, і стрільцем. Конфігурація гусениць дозволяє бойовій машині долати значні перешкоди та завали. Корпус захищено сучасною бронею. Все керування відбувається дистанційно і захищено від втручання російських засобів електронної боротьби.

Невибагливий апарат в застосуванні та ремонті. Скажімо ходову частину за допомогою елементарних інструментів, може відремонтувати будь-який чоловік в якого, як то кажуть, “правильно стоять руки”.

На даний момент ця бойова крихітка вже пройшла обкатку та випробовування, і разом з черговим підрозділом вже відправилась в зону АТО.

Військовослужбовці подякували вченим-волонтерам за допомогу і запевнили, що за допомогою броньованого розвідника битимуть російських окупантів ще краще.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ