Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Ще один мешканець Львова отруївся чадним газом

Сьогодні, 18 грудня, о 09:09 год. у Львові на вул. Ясна 20 (Залізничний район) в квартирі приватного будинку на другому поверсі двоповерхового житлового будинку отруївся чадним газом мешканець, 1951 року народження (22% карбоксигемоглобіну). Постраждалого було госпіталізовано до Львівської обласної клінічної лікарні. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Причина отруєння – з’ясовується.

Нагадаємо, чадний газ (окис вуглецю)– безколірний газ без запаху. Отруєння може статись під час роботи бензинових двигунів, при згорянні природного газу, при пожежах та на деяких промислових об'єктах. Велика кількість смертельних випадків відбувається у закритих приміщеннях з відсутнього вентиляцією, наприклад, в квартирах, де встановлені євровікна без повітрофільтрів та в гаражах.

Ознаки та симптоми отруєння чадним газом: головний біль, м'язова слабість, задуха, червоний колір обличчя, потьмарення свідомості. Тривала дія чадного газу може привести до смерті.

Перша допомога при отруєнні чадним газом: негайно викличте машину «швидкої медичної допомоги». Постраждалого необхідно винести на свіже повітря.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ