Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівському аеропорту щомісяця "дерибанять" сотні тисяч, - депутат Васюник

«Смотрящі» в львівському аеропорту таки вирішили засісти надовго. Знову хвиля незаконних звільнень працівників, які виступали проти злодіїв і не боялись відкрито заявляти про величезні фінансові зловживання на підприємстві теперішнім керівництвом. Про це на ФБ написав народний депутат Ігор Васюник.

І далі: "Сьогодні (тобто 18 грудня) вкотре збирався Профком та Рада трудового колективу аеропорту з цього питання. Знову запросили мене, а також народного депутата Миколу Кадикала, депутата облради Олеся Старовойта. Враховуючи, що минуле засідання пробували зірвати «пацанчики в спортивних» штанцях»  цього разу вже народні депутати звернулись до керівника обласного МВС Львівщини Загарії, голови СБУ Львівщини з проханням делегувати на засідання працівників своїх представників і нарешті відреагувати на звернення працівників аеропорту. ЖОДНОГО представника від цих відомств не було. Питання про неналежне виконання своїх обов’язків представників цих правоохоронних структур підніматимемо вже в Києві.

Завершилось засідання як завжди цирком. Тільки пацанчиків замінив молодик в костюмі, каже, що захищає працівників аеропорту. Трудовий колектив аеропорту своєю чергою просить їх захистити від таких «захисників».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ