Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській філармонії - концертна програма «Сильвестрові рефлексії від оркестру «Віртуози Львова»

У неділю, 28 грудня, о 18:00 у Львівській обласній філармонії відбудеться передноворічна концертна програма «Сильвестрові рефлексії від оркестру «Віртуози Львова». Повідомили організатори.

За словами народного артиста України, засновника та диригента оркестру «Віртуози Львова» Сергія Бурка: «Вже сама назва концерту «Сильвестрові рефлексії» спонукає  до певних мрій та роздумів, а  ювілейний двадцятирічний рік надихає оркестр «Віртуози Львова»   на нові  ідеї та експерименти,  бажання запропонувати  своїм шанувальникам, меломанам і любителям  нові репертуарні знахідки та напрацювання, можливо, навіть, дещо несподівані, – каже Сергій Іванович.

У програмі концерту «Сильвестрові рефлексії від оркестру «Віртуози Львова» будуть представлені  шедеври європейської класики, зокрема, Кончерто-гроссо  ре-мінор  Антоніо Вівальді, «Різдвяний» концерт Арканджело Кореллі, знамените Адажіо Томасо Альбіноні,  оркестр запропонує слухачам познайомитися з творами  популярної музики, які виконуватимуть молоді талановиті солістки Львівської національної опери – Людмила Осташ (сопрано) та Марія Музичин (мецо-сопрано), для яких цей виступ з оркестром стане прем'єрним, як і для акордеоніста Богдана Кожушка. Незмінним солістом оркестру в цьому концерті  буде  львівський віртуоз Ігор Мацелюх (най), звучатиме орган Олени Мацелюх, а також твори із золотого фонду оркестру, зокрема, композиція  українських колядок, яку написав для «Віртуозів» Мирослав  Скорик.

Приємним сюрпризом для тих, хто прийде на концерт «Віртуозів Львова», стануть виступи  солістів оркестру – скрипалів Оксани Потапової, Оксани  Гаргай, Романа Сокрути, Андрія Чайковського і, звичайно, Володимира Дуди, який в черговий раз подарує слухачам свої нові  оркестрові аранжування. 

Отже, програма «Сильвестрові рефлексії від оркестру «Віртуозів Львова»  обіцяє музику на всі смаки!

Слухачі в очікуванні свят, відвідавши концерт, зможуть і відпочити, і насолодитися високою класикою,  налаштуватися до  Різдвяних свят та зустрічі Нового 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ