Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

"Кривавий пастор" полетів в АТО

1/2
Секретар РНБО Олександр Турчинов провів нараду з керівництвом Генштабу, Нацгвардії та МВС, а також з керівниками військових підрозділів, розташованих в зоні АТО. Про це повідомила прес-служба РНБО.

Під час наради було обговорено оперативну ситуацію, що склалась в зоні проведення антитерористичної операції та комплексні питання щодо активізації протидії терористичній загрозі.

За словами Турчинова, починаючи з 9 грудня, після оголошення режиму припинення вогню, кількість обстрілів "позицій українських військ значно зменшилась".

"Але, незважаючи на це, провокації з блоку російських терористичних угруповань продовжуються", - сказав він, додавши, що в середньому відбувається від 8 до 20 обстрілів на день.

"Найбільш складна ситуація, - наголосив Секретар РНБО, - та найбільша кількість провокацій відбувається в районі міст Дебальцеве, Щастя та Донецького аеропорту".

"В той же час, українські військові в зоні АТО впевнено тримають свої рубежі, твердо блокуючи будь-які спроби російських терористичних угруповань змінити конфігурацію лінії зіткнення", - підкреслив Олександр Турчинов.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ