Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс волонтерів. Волонтерська відзнака Львівщини

Конкурс волонтерів. Волонтерська відзнака Львівщини.

Цей рік показав, що українці готові жертвувати своїми ресурсами і часом, щоб допомогти країні. Завдяки соціальній активності різних середовищ, груп і окремих людей ми показали, що можемо утримувати протест, а після перемоги - вирішувати питання життєздатності країни у складний час військових дій. Львівщина завжди була взірцем громадянської активності, і люди, які творять новий вимір волонтерства заслуговують на наше визнання. У січні 2015 року ми хочемо відзначити волонтерів, які своєю діяльністю довели, що кожна людина, завдяки системній добровільній діяльності, може долучитися до творення нової країни.

Волонтерів є дуже багато і ми не можемо знати всіх особисто. Для цього, щоб про вчинки львівських волонтерів дізналося більше людей, розкажіть нам про своїх знайомих. До участі у відзнаці приймаються кандидатури волонтерів, котрі здійснювали або здійснюють системну роботу на принципах добровільності і безоплатності під час Революції Гідності і до сьогодні, спрямовану на вирішення нагальних проблем (допомога Майдану, підтримка переселенців, забезпечення армії, соціальна підтримка майданівців та учасників АТО тощо).

Для номінації волонтера заповніть, будь ласка, номінаційну форму та вишліть її на адресу [email protected]. Номінації приймаються до 28-го грудня 2014 року. Після цього буде створено альбом номінантів на фейсбук-сторінці Громадського сектору Майдану Львова та налаштоване електронне голосування, де кожен зможе підтримати своїх номінантів. Окремі номінації визначатиме журі на основі інформації, яка буде подана в формах. Відзначення волонтерів відбудеться у другій половині січня.

Критерії для номінації:

  • Волонтер здійснює системну діяльність на добровільній основі, яка демонструє конкретні результати.
  • Волонтер здійснює діяльність на території Львова або Львівської області.
  • Волонтер здійснює свою діяльність у період від 21-го листопада 2013-го року і по сьогодні.
Критерії виключення. До номінації не приймаються особи, котрі:

  • Включені у політичну діяльність;
  • Займаються допомогою в рамках своїх посадових обов'язків;
  • Безпосередньо пов'язані з діяльністю Громадського сектору Євромайдану та його львівського осередку.
Номінаційна форма: ttps://drive.google.com/file/d/0B73t1lscvhZDNlJ1N01kNHhaZkk/view?usp=sharing


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ