Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Львівські транспортні правоохоронці повернулися з Донбасу

Напередодні Дня міліції транспортні правоохоронці відзначили це свято зустрівши своїх колег, що несли службу в зоні АТО та прийняли участь в посвяті статуї Матері Божої. Присутні трималися до останнього, але так і не змогли стримати сліз. Діти, матері, дружини, колеги зустрічали своїх героїв, які повернулись живими і неушкодженими. Протягом місяця вони охороняли порядок на сталевих магістралях Донецької залізниці, повідомили у Підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На заході були присутні заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, керуючий справами виконкому Львівської міської ради Марта Литвинюк, заступник голови Львівської обласної адміністрації, начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія, начальник Управління державної пенітенціарної служби у Львівські області Михайло Дзюдзь, голова правління ПрАТ «Львівський локомотивно-ремонтний завод» Роман Ярема, ректор ЛьвДУВС Валерій Середа, а також колишній керівник Управління Володимир Ортинський, представники органів прокуратури, збройних сил та транспортних підприємств.

 Чин посвяти статуї Пресвятої Богородиці звершили Архієпископ і Митрополит Львівський Української греко-католицької церкви, високопреосвященний владика Ігор Возьняк та свещестні отці.

 Традиційно в цей ранок ми віддаємо данину пам'яті загиблим, ми пам'ятаємо величезну ціну, яку вони заплатили, виконуючи свій службовий обов'язок. Без минулого немислимо справжнє. Почесне право покладання квітів до пам’ятника загиблим працівникам ОВС надалось кращим співробітникам міліції.

«Шановні всечесніший владика, отці, колеги, гості, батьки, сьогодні наше дійсно відбувається у не простий для держави, так і правоохоронних органів час. Але я хочу подякувати всьому особовому складу, які прикладають максимум зусиль, аби забезпечити безпеку на об’єктах Львівської залізниці. Особливо вдячний працівникам, які прибули із зони АТО. І як кожного разу, від керівників Донецької області звучать тільки слова вдячності за те, що наші люди там з честю виконують свої службові обов’язки», - з привітальним словом до усіх присутніх звернувся начальник Управління Володимир Дитюк.

В цей день співробітники органів внутрішніх справ нагороджувалися орденами різного ступеня. Також представники влади Львівщини презентували кращим правоохоронцям різні подарунки.

А дівочий вокально-хореографічний ансамбль «Панночка» чудовим співом супроводжував виконання Гімну України, Молитви «Боже Єдиний, Великий», піснею - реквієм «Не плач матусю», «Летіла зозуля», «Божа наречена» та іншими патріотичними піснями.

Традиційно особовий склад органів внутрішніх справ приймав теплі привітання. Адже для кожного співробітника - це особливий день.

 При всьому цьому треба пам'ятати, що саме міліція вирішує тисячі щоденних проблем громадян, піклується про безпеку і стежить, щоб наше суспільство базувалося на рівності всіх перед законом.

За роки незалежності транспортною міліцією зроблено не мало, але ще багато що належить зробити. Без сумніву, реформи, що проводяться у правоохоронній системі створять необхідні, з метою передумови успішного виконання покладених на транспортну міліцію, завдань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ